WorkshopsVoor Bedrijven & Organisaties

In mijn workshops gaan uw medewerkers direct beleven, leren en doen zodat de opgedane kennis beter beklijft. Ze gaan aan de slag met lichaam en geest en ontdekken de krachtige effecten van werken aan zichzelf mét de natuur.

Vitale medewerkers hebben significant meer energie en plezier in het werk en dragen bij aan een lager ziekteverzuim. Ook nemen gelukkige en gezonde medewerkers meer initiatief en voelen zich meer betrokken bij de organisatie.

Mijn Workshops hebben allemaal verschillende thema’s en zijn geschikt voor groepen van 12 tot 15 personen. Ze bieden uw medewerkers op een laagdrempelige manier verdieping en meer kennis over zichzelf. U kunt bijvoorbeeld tijdens de “Nationale Vitaliteitsweek” uw medewerkers als activiteit een workshop laten volgen. Maar ze zijn natuurlijk het hele jaar door goed te gebruiken als educatief  bedrijfsuitje voor het personeel.

De meeste Workshops geef ik buiten in het bos en op de heide van de Sallandse Heuvelrug. Maar ik verzorg in overleg de Workshops ook op uw bedrijfslocatie. In overleg is van alles mogelijk, zowel qua specifieke wensen als locatie, datum en tijd. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Meer informatie over de verschillende thema’s hieronder.

Workshop Mindfulness van JouwVitaliteitcoach

Workshop “Bosbaden – Shinrin-Yoku”

Ervaar de rustgevende, stress-verlagende werking van ‘bosbaden’. De atmosfeer van het bos heeft een heilzaam effect en creëert een gevoel van ‘balans’. Beleef het bos met al je zintuigen en vervul jezelf met nieuwe en zuivere energie.

Workshop uit je hoofd en in je lijf van JouwVitaliteitcoach

Workshop “Uit je hoofd, in je lijf”

In deze workshop ervaren uw medewerkers hoe ze het eigen lichaam kunnen gebruiken om rust, energie en balans te ervaren.

Workshop “Yin en de 5 elementen”

Yin Yoga is gebaseerd op de 5 natuurelementen hout, vuur, aarde, metaal en water. Ervaar de werking en rol van elk element tijdens houdingen in de natuur.

Workshop Yoga van JouwVitaliteitcoach

Workshop “Yoga XL in de natuur of op locatie”

Yoga XL is een extra lange yogales in het bos óf op uw locatie. Geschikt voor zowel totaal onervaren als ervaren yogi’s. Ontdek de verschillende effecten én vormen van yoga. Beleef ontspanning, kracht, dynamiek, uitdaging, lol én plezier. Wordt zowel binnen in de zaal gegeven als buiten in de natuur.

Workshop beleef de natuur wandeling

Workshop “Beleef de natuur wandeling”

Tijdens deze wandeling neem ik je mee naar de meest unieke plekken in het bos en de heide van de Sallandse Heuvelrug. Je stimuleert al je zintuigen en komt in verbinding met de natuur om je heen.

4 Workshops “Leefstijl”

Leefstijl is van grote invloed op de lichamelijke en mentale gezondheid, belastbaarheid en fitheid van uw werknemers. Ik bied 4 verschillende interactieve Workshops aan rondom dit thema. Hierin wissel ik de theorie af met het zelf ervaren. Middels praktisch toepasbare oefeningen krijgen uw medewerkers tools die ze zelf thuis kunnen gebruiken.

Workshop in een eigen thema?

Op aanvraag kan ik een workshop rondom een thema ontwikkelen. Mocht u ideeën hebben voor een Workshop, laat het me dan weten. Dan werk ik een Workshop in dit onderwerp uit afgestemd op de behoeftes en doelen van uw medewerkers.