Home » Workshops » Workshop Yoga XL

Workshops in de natuurWorkshop Yoga XL

Sprankels workshop Yoga XL 2022

Geschikt voor zowel totaal onervaren als ervaren yogi’s

Yoga XL is een extra lange yogales op een rustige locatie in het bos. Ontdek de verschillende vormen én effecten van yoga. Ervaar in diverse houdingen ontspanning, kracht, balans, dynamiek, uitdaging, energie én plezier.

Yoga XL is een beleving van meditatie, ademoefeningen, een rustige flow van Hatha yoga en de dynamische oefeningen van Vinyasa flow. Ervaar ook de helende en meditatieve werking van yin yoga en een diepe kalmte en rust tijdens de eindontspanning. Leer hoe je in dieper contact komt met jezelf en meer in jouw eigen kracht kan zijn; geen wilskracht, maar pure kracht vanuit verlangen en wijsheid.

Sprankels workshop Yoga XL 2022
Sprankels workshop Yoga XL 2022
Sprankels workshop Yoga XL 2022

Praktische informatie

De workshop “Yoga XL” vindt plaats op de heide of in het bos van de Sallandse Heuvelrug.
In overleg kan ik de workshop ook verzorgen op een eigen gekozen (buiten) locatie. In dat geval pas ik de inhoud van de workshop aan afhankelijk van de situatie.

Workshop data: 2024

Er zijn op dit moment geen workshops gepland.

Kosten: € 27,00 per persoon.

Naast de genoemde data op de site kun je ook zelf een datum aanvragen. Er is van alles mogelijk.

Je kunt deze workshop ook aanvragen voor een eigen besloten groep(je) op een andere datum en tijd. Afhankelijk van de groepsgrootte is het tarief pp dan lager.

Je kunt de workshop ook als privéworkshop voor jezelf aanvragen. 

Sprankels Cadeaubon

Hoe fijn is het om een ander een cadeau van welzijn en weldaad te kunnen geven! De ontvanger kan met jouw cadeau genieten van de workshop Yoga XL.