Home » Coaching info » Energetische Coaching

Holistische CoachingEnergetische coaching

Energetische coaching bij Sprankels

Alles is energie, soms zichtbaar maar meestal voor het oog verscholen. Ook jij bent energie! Je fysieke lichaam is energie, maar ook jouw gedachtes en gevoelens zijn energie. Alle energie heeft een eigen trillingsfrequentie. Deze trillingsfrequentie is heel bepalend voor hoe de energie zich beweegt en hoe deze op en in jouw welzijn werkt. Deze energie is wat ik ‘sprankels’ noem, levensenergie om tevreden jezelf te zijn.

Met energetisch coachen breng ik jouw energie in beweging, zodat blokkades, verstoringen en disbalansen verminderen of opgelost worden. Stress en een vol hoofd maken plaats voor ‘ruimte’ en nieuwe energie. Fysieke klachten zullen afnemen of verdwijnen.

Puur sprankelen

Ik stimuleer jouw zelfherstellende vermogen. Samen openen we de weg naar jouw onderbewustzijn om problemen, pijn, angst en blokkades effectief op te lossen. Je laat oude energie los en er ontstaat ruimte voor nieuwe, positieve levensenergie: ‘sprankels’.  Jouw bewustzijn en herstelvermogen zullen groeien en het contact met je oorspronkelijke zelf wordt  hersteld en verbeterd. Hierdoor zul je steeds meer in jouw eigen pure  kracht staan en keuzes maken die passen bij wie jij bent en wat jij écht nodig hebt.

Werken vanuit licht en liefde is de basis van energetische coaching & healing.

Lees hieronder meer over Energie bij “Inzicht in aantrekkingskracht”

Praktische zaken

  • Een sessie duurt meestal 1,5 uur.
  • Een ‘wellness’ sessie of stress-vermindering sessie duurt 1 uur.
  • Je houdt je kleding aan.
  • Jij ligt op mijn massagetafel of zit op een stoel.
  • Ik werk met mijn handen op jouw lichaam en doe alles in samenwerking en wisselwerking met jou.
  • Door vanuit mijn hart af te stemmen op de kosmische energie en op jou kan ik d.m.v. aanrakingen geblokkeerde energieën weer vrij maken. Door technieken en intuïtief handelen werken we samen aan herstel, balans en activatie van jouw zelfherstellende vermogen.
  • Soms doen we oefeningen of geef ik je tools, die je zelf kunt gebruiken in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld om beter te aarden, zachter te zijn voor jezelf of om gedachtes los te laten en te leren ontspannen.
  • Het tarief is € 60 per uur. Dit wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Soms betaalt een werkgever wél mee.

Ik geef ook een workshop “Yin & de 5 elementen in de natuur”
Klik hieronder voor meer informatie:

Energetisch coachen bij Sprankels

REVIEWS

Wilma:
Madelon liet me weer voelen, zodat opgekropte emoties weer in beweging kwamen. Het was heerlijk!

Carmen:
Madelon heeft mij met een energetische behandeling geholpen aan mijn rug. Heb een versleten rug met veel pijn. Tijdens de behandeling voelde ik de pijn wegtrekken. Nu een aantal weken verder zijn mijn klachten een stuk minder geworden. Daarbij helpt yoga om mijn lichaam rust te geven en soepel te houden. Super fijn.

Petra:
Ik heb de behandeling als erg fijn ervaren. Ik voelde veel oude emoties loskomen. Dit mocht er allemaal uit en werd op een hele fijne en liefdevolle manier begeleid door Madelon. Ook stelde ze goede en scherpe vragen. Hierdoor kwam ik erachter dat ik iets onbewust vasthield, dat er niet meer hoorde te zijn. Nu heb ik nu meer rust en ruimte in mijn lijf en hoofd. 

Energetisch coaching bij Sprankels

Inzicht in aantrekkingskracht

Energie is iets dat je vooral ervaart of waar je gebrek aan hebt. Maar energie is veel meer dan dat alleen. Energie is nodig om te leven, om te creëren en om te herstellen.

Alles is energie. Energie is trilling en trillingen zijn frequenties. Trillingen hebben veel invloed op jou. Bewust, maar vaker onbewust. Trillingen werken in op zowel jouw fysieke, als mentale, emotionele en spirituele lichaam en op het energieveld om jou heen. Daardoor heeft ‘energie’ veel invloed op hoe jij je voelt, wat je doet, op wie en wat je aantrekt in jouw leven, hoe je denkt én op jouw gezondheid en fysieke gesteldheid.

Blokkades in doorstroming van energie in je lichaam of een tekort of een teveel aan een bepaalde energie maken dat je klachten ontwikkelt en zelfs ziek wordt.

Deze klachten en ziektes ontstaan zowel op mentaal/ psychisch gebied, als fysiek en emotioneel. Vaak zijn ze aan elkaar gerelateerd én vaak zijn het grote of kleine pijnstukken uit het verleden die nog ergens in jouw energie aanwezig zijn. Patronen waarin je onbewust vastzit kunnen met energetisch coachen worden doorbroken en dit helpt jou het anders te doen. Dit kan ook gaan om fysieke patronen, waarbij je ook vooral fysieke klachten ervaart.

Zelfherstellend vermogen

Als mens beschik je over een groot zelfherstellend vermogen. Door je bewustzijn te vergroten en het contact met je lichaam én puurste zelf te herstellen kun je dit vermogen weer beter aanspreken.

Ik pas werktechnieken toe waarbij ik zowel een standaardprocedure volg als intuïtief werk. Dit gaat in samenspraak met jou, want door jou erbij te betrekken heb je zelf een actieve en effectieve rol in ‘jezelf helen’. Alles wat ik doe is om jou te helpen weer in harmonie en balans te zijn met jezelf en jouw zelfhelende vermogen te activeren.

Hoeveel sessies je nodig hebt is heel verschillend. We spreken per keer af of en wanneer er een vervolg komt. Energetisch coachen kan prima samengaan met andere vormen van hulpverlening. Het is complementair.

Energetisch coachen bij Sprankels
Energetisch coachen bij Sprankels
Energetisch coachen bij Sprankels