Home » Workshops » Bosbaden – Shinrin-Yoku

Workshops in de natuur“Bosbaden – Shinrin-Yoku”

Shinrin-Yoku betekent letterlijk ‘bosbaden’: jezelf onderdompelen in de atmosfeer van het bos. Met bosbaden kalmeer je jouw denken en prikkel je jouw zintuigen. In combinatie met zachte oefeningen voor lichaam en geest ervaar je een diepe rust en ontspanning, een ‘zijn’ in en mét de natuur.

De ervaring van het ‘bosbaden’ werkt helend en zuiverend voor lichaam en geest.  

Bosbaden is afkomstig uit Japan waar het als onderdeel van natuur-therapie werd ingezet vanwege de rustgevende, stress-verlagende en helende werking. Ervaar deze heilzame effecten, meer balans en harmonie.

Sprankels workshop Bosbaden 2022
Sprankels workshop Bosbaden 2022
Sprankels workshop Bosbaden 2022
Sprankels workshop Bosbaden 2022

Praktische informatie

De workshop “Bosbaden” vindt plaats op de heide of in het bos van de Sallandse Heuvelrug.
In overleg kan ik de workshop ook verzorgen op een eigen gekozen (bedrijfs) locatie. In dat geval pas ik de inhoud van de workshop aan afhankelijk van de situatie.

Workshop data: 2022

Na aanmelden voor deze workshop wordt in overleg een datum en tijdstip bepaald.

Kosten: € 37,50 per persoon.

Je kunt deze workshop ook aanvragen voor een eigen besloten groep(je) op een andere datum en tijd. Afhankelijk van de groepsgrootte is het tarief pp dan lager.

Je kunt de workshop ook als privéworkshop voor jezelf aanvragen. Het minimumtarief dat ik hanteer is € 125

Ervaring van een van de deelnemers

“Wat een rustgevende workshop. Heerlijk ondergedompeld in het bos je zintuigen de ruimte geven om alle indrukken te verwerken. Even tot besef komen dat “even helemaal uit staan” nodig is in deze tijd. Ik ga weer vaker het bos in en genieten van dit gratis rustgevende “middel”. Madelon Boode bedankt!