Home » Over Madelon

Over Madelon

Ik ben Madelon Boode

Opgegroeid aan de rand van het bos waar ik van jongs af al een natuurlijke, sterke verbinding mee voelde. Ik ben verhuisd naar het buitenland en vervolgens naar Amsterdam, waar ik jaren gewoond heb. Ik miste mijn bos en ben in 2003 teruggekeerd naar de Sallandse Heuvelrug. 

Na diverse omzwervingen en rijke ervaringen, zowel in woon- als werkplekken, opleidingen, relaties en zelfontwikkeling heb ik mij persoonlijk en professioneel ontwikkeld tot wie ik nu ben en wat ik nu doe.

Maar ook ik ben nog steeds onderweg. 

Ik ben dankbaar voor alles wat in mijn leven op mijn pad is gekomen, ook al was dat op het moment zelf niet altijd prettig. Ook dit was nodig om te komen tot waar ik nu ben en mijzelf verder te ontwikkelen. Door mijn oneindige reis van ervaringen en persoonlijke groei weet en voel ik steeds beter wat mijn missie is. Ik wil graag en vooral met liefde, plezier, vertrouwen en licht een bijdrage leveren aan ‘welzijn’ van mens en wereld.

Ik heb mijn werkwijzen steeds beter ontwikkeld én werk altijd vanuit liefde en licht. Ik vertrouw erop dat als ík degene ben die jou kan helpen, wij elkaar als vanzelf zullen treffen.

Meer weten over mij, mijn opleidingen, werk, ervaring of wat ik voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact op.

Madelon Boode

Graag help ik je jouw sprankels te activeren, zodat je jouw verlangens waar kunt maken en een leven vol licht, zingeving en vreugde kunt creëren.

Ken jij dat sprankelende gevoel? Een gevoel van energie, geluk en vreugde. Als een lichtje dat schittert van binnen naar buiten, sprankelend en vol levensenergie vanuit een stralend hart. 

Soms dooft je sprankel uit, als een zwak brandend lichtje dat alleen ver op de achtergrond nog ergens aanwezig is. Jouw energiestroom blokkeert, je loopt vast en verliest langzaam het contact met je pure zelf, jouw bron, jouw hart.

Dit gebeurt door dingen die je meemaakt in je leven, door hoe jij hebt leren omgaan met pijn, angst, verdriet, druk en stress en andere belastende situaties. Ook als je niet helemaal doet wat je eigenlijk zou willen doen, als jij je niet uit en niet leeft zoals je eigenlijk graag zou willen, als je niet ‘lekker en puur jezelf bent en in jouw kracht staat of als er ‘zingeving’ mist, ontbreekt dat sprankelende gevoel. In de huidige samenleving met veel druk, stress, gehaast en een overload aan structuur, regels en beperkingen wordt je eigen ‘sprankel’ gauw onderdrukt. Het luisteren naar je eigen gevoel, kompas en intuïtie is juist belangrijk, maar sneeuwt onder. 

Een sprankel werk als een lichtgevende energie van binnenin naar buiten toe. Als er 1 sprankel tot leven komt zet het een domino-effect in beweging. Misschien lukt het niet zelf om het knopje te vinden om jouw ‘sprankels’ te activeren. Dan ben ik er om jou hierbij te helpen, zodat jij van binnenuit weer in beweging komt en je sprankels tot leven wekt. Energie van binnenuit, maar ook stralend en zichtbaar naar buiten toe. En als jij zelf sprankelt trek je ook ‘sprankels’ aan, dat is de wet van aantrekkingskracht.