Home » Retraites

RetraitesVoor Bedrijven & Particulieren​

Ben jij op zoek naar stilte en innerlijke kracht, rust en wijsheid? Dan is een retraite iets voor jou. Zit je met een vraagstuk of loop je ergens vast en kom je daar alleen niet uit? Ook dan kan een retraite uitkomst bieden. Wil je in een mooie omgeving ontspannen, je lichaam, geest en emoties voorzien van nieuwe energie? Ook dan biedt een retraite soelaas.

Een retraite is individueel, zodat alle aandacht en tijd uitgaat naar jou en jouw beleving. Het kan zijn dat je met een besloten gezelschap wilt komen, met collega’s, familieleden of vrienden. Ook dit is mogelijk.

Retraites worden in overleg met jou op maat gemaakt. Het is belangrijk om hierover telefonisch en eventueel ‘face to face’ contact te hebben, zodat ik alles af kan stemmen op jouw persoonlijke wensen. Wat is jouw reden om aan een stilte retraite deel te nemen? Wat hoop jij dat het jou oplevert? En wat zijn mogelijke vraagstukken of hulpvragen die spelen en om eventueel aandacht aan te besteden?

Meer informatie over mijn retraites en de locaties vind je hieronder.

Retraite op de Sallandse heuvelrug

Retraites op de Sallandse Heuvelrug

Wat de Sallandse Heuvelrug zo bijzonder en mooi maakt is de afwisseling van bossen met heide, ‘slenkes’ en heuveltjes, kronkelende zandpaden en korenbloemenvelden. amen met mij wandel je door dit prachtige natuurgebied, waar ik je naar de mooiste en meest bijzondere plekken kan leiden.

Retraite Bosnische Piramides en Krachtplekken

6- daagse Retraite Bosnische Piramides en Krachtplekken

In deze retraite nemen we je mee naar de magische Vallei van de Bosnische Piramides. Verscholen tussen heuvels en bossen rondom het stadje Visoko bezoeken we diverse krachtplekken.

1 t/m 6 mei 2024
&
11 t/m 16 september 2024
Nu € 999,-