Home » Workshops

Workshops in de natuurVoor Bedrijven, Organisaties & Particulieren

Ervaar zélf de krachtige effecten van mijn holistische workshops ín de natuur. Door te doen, te beleven, te ervaren en te denken beklijft kennis beter. Ik neem je mee naar het ‘hier en nu’, naar lichaamsbewustzijn en innerlijke wijsheid. De natuur helpt het denken te kalmeren en opent je zintuigen en onderbewustzijn. Kom in dieper contact met je pure zelf en jouw verlangens.

Praktische tools en oefeningen vergroten jouw bewustzijn en inzicht in patronen. Ontdek hoe alles in jou samenwerkt en elkaar beïnvloedt. Beleef de krachtige effecten van ademing en gerichte aandacht. Ontdek hoe je dit kunt meenemen in je dagelijks leven om er je voordeel mee te doen.

De 4 Workshops zijn holistisch maar alle 4 verschillend. Het is mogelijk om de workshops op een andere locatie te laten plaatsvinden. Een aantal workshops kunnen ook binnen gegeven worden. Denk aan een groepsactiviteit, een familie- of vriendendag, een bedrijfsuitje of teambuilding op locatie.

Meer informatie over mijn Workshops en de thema’s vind je hieronder.
Sprankels workshop Bosbaden 2022

Workshop “Bosbaden – Shinrin-Yoku”

Shinrin-Yoku betekent letterlijk ‘bosbaden’: jezelf onderdompelen in de atmosfeer van het bos. Met bosbaden kalmeer je jouw denken en prikkel je jouw zintuigen.

Workshop “Yin en de 5 elementen"

In deze workshop leer je over je eigen verbinding met de natuur. Je ervaart dat elk element ook in jou aanwezig is en invloed heeft op jouw fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam.

Yoga XL bij Sprankels

Workshop “Yoga XL”

Yoga XL is een extra lange yogales in het bos óf op uw locatie. Geschikt voor zowel totaal onervaren als ervaren yogi’s. Ontdek de verschillende effecten én vormen van yoga op lichaam en geest. Beleef ontspanning, kracht, dynamiek, uitdaging, lol én plezier.

Datum en tijdstip in overleg

Workshop “Uit je hoofd, in je lijf”

In deze workshop leer je rust creëren in je hoofd door je denken te kalmeren. Je vergroot je lichaamsbewustzijn en leert je adem en aandacht beter sturen. Je ervaart hoe je patronen kunt doorbreken en meer rust en ontspanning kunt creëren.

Workshops-jouwvitaliteitcoach-2022-bedrijvenb

2 Workshops “Leefstijl” voor bedrijven

Leefstijl is van grote invloed op de lichamelijke en mentale gezondheid, belastbaarheid en fitheid van uw werknemers. Ik bied 2 verschillende interactieve Workshops aan rondom dit thema. Hierin wissel ik de theorie af met het zelf ervaren. Middels praktisch toepasbare oefeningen krijgen uw medewerkers tools die ze zelf thuis kunnen gebruiken.

Workshop in je eigen thema?

Mocht je ideeën hebben voor een thema voor een Workshop, laat het me dan weten. Dan werk ik een Workshop in dit onderwerp uit afgestemd op jouw behoeftes en doelen.