Home » Yoga

YogaVoor Bedrijven & Particulieren​

Prettig en ontspannen werken aan bewustzijn en gezondheid.
Ervaar zelf de positieve effecten van yoga op lichaam, geest en energie.
Leer rust creëren, je ademhaling verbeteren, een betere balans, sterkere botten en spieren en een soepeler en ontspannen lichaam ontwikkelen.

Tijdens yoga verbind jij d.m.v. jouw ademing en aandacht jouw lichaam met je geest, je gevoel en energie. Je vergroot je bewustzijn en leert hoe jij invloed uit kunt oefenen op jouw fysieke en mentale lichaam en gezondheid. In verschillende en afwisselende yogahoudingen train je balans, kracht, concentratie, flexibiliteit en loslaten. Ervaar jouw persoonlijke grenzen en hoe jij omgaat met druk van buitenaf. Leer hoe je jouw denken kunt kalmeren en beter kunt ontspannen. Yoga helpt jouw zelfherstellende vermogen weer te activeren. 

Yin Yoga

Yin Yoga biedt ultieme ontspanning, overgave en diep loslaten. Creëer kalmte en zachtheid in je denken, voelen en lichaam. Meditatie en langdurige zachte houdingen activeren jouw zelfherstellende vermogen. Kom volledig tot jezelf, rust en herstel.

Hatha-Yin Yoga

Hatha- yin yoga is een zachte vorm van yoga waarbij je op rustige en bewuste wijze je spieren én bewustzijn traint. Door je lichaamsbewustzijn te vergroten en deze te verbinden met je ademhaling, gedachtes en gevoelens, ontwikkel je zelfregie over jouw welzijn.

Aangepaste Yoga

Een combinatie van Hatha-, Yin, Muur-, en Stoel Yoga. De stoel wordt gebruikt als ondersteuning en is daardoor geschikt voor mensen met een beperkte lichamelijke mogelijkheden. Ideaal voor bijvoorbeeld senioren.

Yoga bij Sprankels

Yoga in het bos

Yoga in het bos vindt plaats op een mooie plek op de Sallandse Heuvelrug. Ervaar de heilzame en rustgevende combinatie van yoga oefeningen en de atmosfeer van het bos. Prikkels van de dag glijden van je en ontspannen ga jij de nacht tegemoet.

Yoga voor bedrijven bij jouwvitaliteitcoach

Yoga voor bedrijven

Tijdens yoga beoefening trainen uw werknemers op een laagdrempelige wijze hun lichaam én geest. Vitale werknemers zijn veerkrachtig en herstellen sneller van inspanningen en tegenslagen. Yoga beoefening vergroot de draagkracht en flexibiliteit om steeds opnieuw balans te vinden en bewustere en gezondere keuzes te maken.

Aanpassingen voor ieder individu

De yoga lessen geef ik over het algemeen op vaste tijden binnen in een zaaltje. De dynamiek van een Yoga les kan verschillen. Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Mijn lessen zijn laagdrempelig en er zijn altijd aanpassingen voor ieder individu. Ik doe mijn best om jou een fijn en zinvol uur voor jezelf te geven.

Bekijk het lesrooster voor de tarieven, tijden en locaties en meld je aan.

Langzame yoga