Home » Coaching info » Mijn Coachingsvormen

Natuurcoaching op maat voor Bedrijven & OrganisatiesMijn Coachingsvormen

Om tegemoet te komen aan de verschillende wensen en voorkeuren van de werknemer heb ik een coaching aanbod ontwikkeld die bestaat uit 4 verschillende vormen. Binnen een traject is dit meestal een combinatie van deze coaching vormen.

Bewust in beweging

Door een probleem of hulpvraag op verschillende manier te benaderen zal de werknemer eerder tot blijvende oplossingen en antwoorden komen. Simpele en praktische tools helpen daarbij. Door te oefenen kan ongewenst gedrag of gevoel veranderen. Deze tools zijn eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven.

Ik geef ook een workshop “Uit je hoofd, in je lijf”
Klik hieronder voor meer informatie:

Individuele Coaching door JouwVitaliteitcoach
Mijn coachingsvormen JouwVitaliteitcoach

Natuur Wandelingen

Maak kennis met de kracht en het herstellende vermogen van de natuur. Wij mensen hebben daar toegang toe mits je weet hoe dit werkt.

Wat biedt de natuur en wat kan je ermee?

• De natuur zelf geeft rust in je hoofd en
positieve energie in je lijf.

• De natuur geeft stofjes en trillingen af die positief werken op het brein.

• De natuurlijke elementen leren herkennen en toepassen in jouw leven.

Ik geef ook een workshop “Yin Yoga en de 5 elementen”
Klik hieronder voor meer informatie:

Yoga

Yoga coaching is een effectieve en praktische manier van coaching. Yoga coaching is zeer geschikt bij burn-out en depressiviteit.

De werknemer leert ademoefeningen en yoga houdingen toepassen om disbalansen te herstellen en de mentale, emotionele en fysieke gezondheid (vitaliteit) te vergroten.

Yoga werkt o.a. op bindweefselstructuren, organen, botten, spieren en het zenuwstelsel om de vitaliteit te herstellen en vergroten.

Ik geef ook Yoga lessen en workshops voor bedrijven.
Klik hieronder voor meer informatie:

coaching met JouwVitaliteitcoach

Mindfulness

Mindful betekent ‘ bewust-zijn’.
Met aandacht zijn in het hier en nu.
In contact met jezelf en jouw omgeving.

Mindfulness coaching is een ervaringsgerichte manier van coaching waarin de werknemer leert contact maken met zichzelf. Leren loslaten van gedachtes en gevoelens. De adem, het lichaam en de zintuigen zijn daarbij hulpmiddelen.

Leer je adem beheersen en sturen. Het contact met jouw adem helpt om beter te kunnen observeren van wat je voelt en wat er speelt. Je leert omgaan met je gedachtes en gevoelens, zonder erin mee te gaan en zonder oordeel. Je leert loslaten en ontspannen. Je oefent en wordt steeds beter in het puur ervaren van het hier en nu, van wat er is. Dit geeft rust, balans en brengt je dichter bij jezelf.

Ik geef ook een workshop “Bosbaden – Shinrin-Yoku”. Shinrin-Yoku betekent letterlijk ‘bosbaden’ en is een vorm van mindful- natuurtherapie, afkomstig uit Japan. Klik hieronder voor meer informatie: