Home » Bedrijven Organisaties » Workshops » Workshop “Yoga”

Workshops voor Bedrijven & Organisaties Workshop “Yoga XL in de natuur of op locatie”

Workshop Yoga van JouwVitaliteitcoach

Yoga XL is een extra lange yogales in het bos óf op uw locatie. Geschikt voor zowel totaal onervaren als ervaren yogi’s. Ontdek de verschillende effecten én vormen van yoga. Beleef ontspanning, kracht, dynamiek, uitdaging, lol én plezier.

Je ervaart een combinatie van meditatie, ademoefeningen, een rustige flow van Hatha yoga en de dynamische oefeningen van Vinyasa flow. Je beleeft de helende en meditatieve werking van yin yoga en een diepe kalmte en rust tijdens de eindontspanning. Ervaar ook de ‘fun’ en dynamiek tijdens de meer speelse, soms grappige en uitdagende ‘duo’ oefeningen. Bovendien levert het leuke foto’s op. Kortom: er is van alles mogelijk in deze Yoga XL les die ik volledig aanpas naar jullie wensen, mogelijkheden en intentie.

Na deze afwisselende workshop ga je met nieuwe inzichten en bewustzijn de deur uit. Je kunt beter loslaten en staat sterker in het leven. De Workshop Yoga wordt meestal verzorgd in een zaal of binnenruimte. 

Yoga met JouwVitaliteitcoach
JouwVitaliteitcoach yoga voor bedrijven

Yoga in de natuur

De Workshop Yoga geef ik ook buiten in de natuur. Dat kan op de heide 
of in het bos van de Sallandse Heuvelrug. Of bij u op een bedrijfslocatie.

Het is wetenschappelijk bewezen dat buiten zijn en dan vooral in de natuur een positief effect heeft op de mentale, fysieke en emotionele gezondheid. De natuur onthaast en kalmeert. Ze geeft stofjes en trillingen af die positief werken op het brein. Een natuurlijke omgeving is een goed hulpmiddel waar meer uit te halen valt dan een binnenruimte.

Workshop Yoga in de natuur JouwVitaliteitcoach

Praktische informatie

De workshop “Yoga XL in de natuur of op locatie vindt plaats op de heide of in het bos van de Sallandse Heuvelrug.
In overleg kan ik de workshop ook verzorgen op een zelf gekozen (binnen) locatie. Als de ruimte zich daarvoor leent.

Duur: ongeveer 1.5 uur
Kosten: 20 euro per persoon met een minimum van 150 euro.