Home » Coaching info » Healy

Holistische CoachingHealy frequentietherapie

Healy bij Sprankels

Healy is een gecertificeerd medisch product dat jarenlang getest is én erkend wordt door de reguliere geneeskunde voor een aantal specifieke klachten en ziektes, zoals:
Chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, slaapproblemen,  slaapstoornissen, psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde klachten en problemen.

De Healy zoekt de oorzaak van een probleem, klacht, pijn of disbalans op en pakt deze dus bij de bron aan!
In combinatie met coaching is de kans dat je duurzaam van klachten of pijn afkomt veel groter.

Verder ondersteunt de Healy bij oa:

(niet door de reguliere geneeskunde erkend)

 • Stress vermindering, fitheid, energie huishouding, hormoonbalans, menopauze
 • Bevorderen van immuunsysteem, verbeteren van diverse orgaanfuncties, ontgiften
 • Gezondere huid, nagels, haar en verminderen van leeftijdsgebonden ongemakken
 • Betere ontspanning, rust, slaap en balans
 • Betere conditie en fitheid, gezondere spieren, botten, pezen en bindweefsel
 • Betere conditie, groter leervermogen, emotionele balans, in je kracht staan, zelfontwikkeling en bewustzijn
 • Meer zelfvertrouwen en eigenwaarde, optimaliseren van energiebanen en chakra’s, spirituele ontwikkeling en zingeving
 • Veranderen van/ een gezondere leefstijl, gewicht, stoppen met verslavingen,
 • Contact met jezelf herstellen en verbeteren en je missie of zingeving vinden/ ontwikkelen
 • Verminderen of oplossen van acute én langdurige problemen, klachten en blokkades.
 • Beschermen tegen langdurige blootstelling aan straling door bijv. wifi en elektronische apparaten, ongezonde voeding en effecten van acute en langdurige negatieve emoties, trauma’s, ruzie, spanning, verslavingen en zorgen.
 • Ondersteunt bij neutraliseren schadelijke effecten van medicatie en vaccinaties.


… de lijst is al lang, maar nog niet eens compleet! (mijn Healy app helpt ook coaching gerelateerd)

Wat is de Healy?

Healy is een erkend medisch wetenschappelijk apparaat voor diverse klachten, dat je gezondheid, welzijn en persoonlijke groei bevordert. In dit holistische apparaatje komen wetenschap, natuur en spiritualiteit samen!

De Healy is een klein (5 bij 5 cm) energetisch frequentieapparaatje, waarmee je een analyse, een soort scan, maakt van jouw algemene of specifiekere gezondheidstoestand op dat moment.

Met behulp van de nieuwste kwantumtechnologie stuurt Healy precies díe frequenties naar je toe die je het hardst nodig hebt om je bio-energetische veld (= jouw lichaam, geest, emoties en energie) te harmoniseren en balanceren.

Dit gebeurt via een app en bijbehorende frequentieprogramma’s die precies op jouw individuele behoeftes en de te herstellen disbalansen zijn afgestemd. Healy geeft hiermee jouw zelfherstellende vermogen een boost.

Boost je gezondheid en zelfherstellend vermogen

Alles in je lichaam heeft een eigen trilling of frequentie (energie). Alles in je lichaam en energieveld functioneert het beste op de eigen specifieke trilling. Je bent dan volledig in balans. De realiteit van het leven maakt dat er constant balansverstoringen zijn. Dit bekent dat de trillingsfrequentie letterlijk verstoord wordt en een cel, orgaan, zenuw, spier, energiebaan of wat dan ook niet meer goed functioneert. Als je dit (on)bewust laat voortsudderen raken je cellen en je hele systeem verder uit balans.

Voorbeelden van hoe jij lichaamsfuncties verstoord raken in je dagelijks leven zijn bijv.: de  invloed van elektronische apparaten en straling waaraan je blootgesteld bent, ongezonde voeding die je binnenkrijgt, onaangename situaties en emoties als burn-out, stress, piekeren, emoties zoals verdriet, pijn, angst onzekerheid, frustratie, spanning, zorgen, slecht slapen, druk, onrust of ruzie en onenigheid fysieke over- of juist onder belasting, over- of ondergewicht, een ongeluk, pijn, een blessure, vastlopen in je werk of persoonlijke ontwikkeling, hormoon veranderingen, roken, alcohol, een baan die je niet leuk vindt.

Verander van zender als je niet tevreden bent

De Healy frequentieprogramma’s helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Vergelijk het met je radio. Wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Zo is het met je lichaam ook. Dit kun je oplossen door gedurende een bepaalde tijd de juiste frequenties aan te bieden aan het lichaam, waardoor de verstoorde frequentie in het lichaam gelijk gaat lopen aan de frequentie die je aanbiedt. Je lichaam past de verstoorde frequentie aan het optimale signaal aan en reset zichzelf als het ware. Het effect is dat je lichaam de optimale frequentie weer oppakt en de balans herstelt. Je zelfherstellend vermogen is geactiveerd en werkt verder voor jou.

Een frequentieprogramma bestaat uit vele verschillende frequenties. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties ligt echter niet vast. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert.

Innerlijke Kracht & Persoonlijke Groei

De coachingmodule op de Healy app die ik in mijn praktijk gebruikt heeft nóg meer analyserende en ondersteunende functies! Zo kan ik de Healy inzetten om je te ondersteunen en versterken in:

Eigenwaarde en zelfvertrouwen, emotionele balans, persoonlijke relaties, gezinsrelaties, sociale relaties, potentie en mogelijkheden, doelen, carrière, financiën, spiritualiteit.

Deze bovenstaande thema’s hebben betrekking op hoe je meer in je pure kracht kan staan en jouw geluk en succes kunt bevorderen. Denk aan relaties, gezin en sociale contacten, maar ook aan werk, studie, zingeving en persoonlijke groei en bloei.

Succes en geluk

Als dingen anders gaan dan je wilt of je bent niet gelukkig in je relatie, je werk of sociale contacten dan kun je heel specifiek in doelen of wensen omschrijven wat je verlangens zijn. De Healy analyseert vrij nauwkeurig wat de blokkades zijn waardoor je niet dat geluk, succes of die groei doormaakt waar je zo naar verlangt.

Cadeautjes die helpen veranderen

Voordat ik een analyse maak is het belangrijk dat we samen een focus of verlangen duiden. Wat wil je bereiken? Waar liggen je verlangens? Wat is jouw focus? Pas als je weet wát je wilt veranderen, of i.i.g. wáár je naartoe wilt, kan de Healy analyseren waar disbalans is en wat je nodig hebt om succesvol te veranderen en verlangens waar te maken.

Je ontvangt de juiste individuele frequenties die helpend zijn om oude patronen, overtuigingen, oude pijn en blokkades op te ruimen. Kortom: frequenties als cadeautjes om jouw kwaliteiten te versterken en je potentieel te benutten, op weg naar meer geluk en succes.

Healy bij Sprankels
Healy bij Sprankels

Inzicht in jouw blokkades

De coaching module analyseert diepgaand waar en ook waardoor je vastloopt of minder goed functioneert op een bepaald gebied.

Hij analyseert wat oorzaken zijn en wat juist gevolgen.

Wanneer er uit een analyse programma’s komen waarin je jezelf of jouw thema niet herkent, dan is het toch verstandig om deze programma’s te volgen. Healy meet de spanningsafname in de cellen en dat zie je niet altijd meteen terug in fysieke of emotionele klachten. Vooral onderbewuste blokkades zul je niet snel herkennen, maar worden wel door Healy gemeten. Grote kans dat dit juist de oorzaken zijn van klachten of blokkades die je wél herkent.

Coaching tool op afstand

Tijdens een coaching sessie met mij kan ik de Healy als hulp- en ondersteuningsmiddel inzetten. Dit kan voor alle problemen en klachten, ook als het om fysieke pijn en klachten gaat. Tijdens een coachingsessie kan ik een Healy programma ‘trillen’, waardoor je al tijdens de coaching de juiste frequenties ontvangt.

Om jou proces te ondersteunen én vanuit een stukje extra nazorg kan ik van afstand frequenties naar jou toesturen. Dit werkt via de nieuwste kwantumtechnologie waardoor via het informatieveld de juiste frequenties aan jou overgebracht worden. Voorwaarde is dat we wel samen een juiste focus (of bij klachten disbalans-analyse) hebben bepaald en een analyse hebben uitgevoerd. Uitzondering is specifieke en acute pijn, dit kan alleen als nazorg, als de acute pijn verminderd is, op afstand behandeld worden.

Zelf een Healy aanschaffen?

Wil je zelf een Healy aanschaffen? Deze is via mijn partnerlink te bestellen in de webshop van Healy.

Als je meer info óf hulp nodig hebt of dit samen wilt doen: neem gerust contact met me op, ik help je graag.

Healy bij Sprankels
Healy bij Sprankels

Aura analyse: Harmoniseer je chakra’s

Mijn Healy beschikt over de mogelijkheid om een analyse van je aura te maken. Healy analyseert hoe de energieverdeling van jouw chakra’s is op het moment van meten.Inzicht in kracht en zwakte van chakra’s

 • Overzicht met percentage van energie per chakra
 • Inzicht in wat je nodig hebt en kunt doen om chakra’s te versterken en harmoniseren
 • Inzicht in mogelijke issues en blokkades waardoor energie verzwakt is geraakt
 • Inzicht in verlangens en mogelijkheden om energie / chakra’s te versterken
 • Het geeft inzicht in jouw issues, mogelijke blokkades, verlangens en thema’s.
 • Overzicht van individuele aandachtspunten om je chakra’s en energieveld te verbeteren en harmoniseren

Versterk je energieveld

Voorafgaand aan de analyse kun je een focus of verlangen m.b.t. je aura aangeven. Bijvoorbeeld dat je in goed geaard en in balans wilt zijn. Na de analyse en omschrijving zoekt de Healy de juiste frequenties voor je om de zwakkere energiecentra te ondersteunen.

Als je meer over de energiecentra – chakra’s- wilt weten kun je daar op internet heel veel over vinden. Je kunt uitgebreid lezen welk chakra aan welk lichaamsgebied, kleur en eigenschappen gekoppeld is.

Ondersteunende Yoga voor balans

Omdat ik werk als yogadocent en yogacoach kan ik je naast de ondersteunende frequenties ook ondersteunende yoga- en ademhalingsoefeningen geven en laten ervaren. Ook voedingsadvies en andere informatie die helpend zijn om jou energiecentra te versterken en te balanceren geef ik je graag tijdens een coachingsessie.

Ontvang nu een GRATIS coaching analyse en een week lang GRATIS frequenties op afstand. Beschrijf je verlangen en ontvang inzicht in je blinde vlekken.

Tijdsduur en tarieven

De aard van je blokkade of gewenste veranderingen bepaalt mede de duur van de door jou te ontvangen Healy frequenties. Is het probleem acuut, dan is de kans groot dat het na een maand oplost is. Is het probleem, de pijn of klacht al lange tijd aanwezig dan zal het meer tijd kosten.

Meestal combineer ik Healy met reguliere coaching en healing sessies. Dan kost het je dus niks extra.

Als je een volledige Healy sessie wilt dan hanteer ik hetzelfde tarief als coaching € 60 per uur.

Als ik op afstand werk is het tarief afhankelijk van het aantal keren per dag dat jij je persoonlijke frequenties nodig hebt.

Preventief én Curatief inzetbaar!

Je kunt de Healy ook preventief gebruiken als een soort onderhoud
van je systeem.  

Door regelmatig gebruik van de specifieke frequentieprogramma’s kan Healy het herstel van de spanning van de celmembraan ondersteunen naar een natuurlijk oorspronkelijk niveau, of onderhouden op het gezonde niveau.

Ook als je nergens last van hebt, is dat geen garantie dat je gezond bent vanbinnen. Klachten kunnen pas veel later komen terwijl er al degeneratie plaatsvindt in het lichaam. Denk maar aan een roker, of het ontstaan van kanker. Het kan jaren duren voordat je daar iets van merkt.

Healy bij Sprankels

Werking kwantumtechnologie Healy

Met behulp van de nieuwste kwantumtechnologie analyseert Healy precies waar in jouw systeem (lichaam, geest, emotie, energie) blokkades of disbalansen aanwezig zijn. Healy kan hierdoor  precies díe frequenties naar je toe sturen die jij op dat moment het hardt nodig hebt om te herstellen, op welk gebied dan ook.

Je kunt de Healy op je lichaam dragen, maar op de versie die ik heb kan ik je ook op afstand helpen door de benodigde individuele frequenties d.m.v. de kwantumsensor en het informatieveld naar je toe te sturen. 

De Healy werkt d.m.v. 1 of 2 Healy apps die je op jouw telefoon (of ander device) download en staat in verbinding met een database in Duitsland, van waaruit je van 144.000 Gouden Frequenties gebruik kunt maken. De frequenties en modi zijn ondergebracht is verschillende, duidelijk uitgelegde, programma’s. Bijvoorbeeld: Beter slapen, Immuunsysteem, Beauty of Menopauze.

Afhankelijk van welke versie van Healy  én welke app gebruikt wordt werkt het overdragen van de juiste trillingsfrequenties in jouw bio- energetische veld d.m.v. alleen een kwantumsensor (Healy en app) en het informatieveld.

Of je werkt met de Individuele Microstroom frequenties, waarbij je óf polsbandjes met elektroden, óf oorclips, óf plakkers draagt. De juiste frequenties worden d.m.v. een van deze 3 toepassingsmogelijkheden in de vorm van microstroom stimulatie aan jouw lichaam en bio-energetische veld toegediend.

De frequenties die aan jouw overgedragen worden kun je soms kunt waarnemen als prikkeling of tinteling.

Ontvang ze als waardevolle cadeautjes voor jouw welzijn, gezondheid, geluk en succes.

Klik hieronder voor een presentatie met meer informatie:

De 3 frequentieprogramma’s

De systematische frequentieprogramma’s werken met 3 modi: Realtime, Resonance en Selection.

Realtime modus analyseert m.b.v. een kwantumsensor  de  op dat moment voor jou meest geschikte frequentie in het informatieveld en past deze toe.

Resonance modus bepaalt  door een korte analyse de voortgang van de op dat moment toegepaste frequentie vanuit de Realtime modus.
Hij meet de voortgang en  ook wanneer het lichaam de betreffende
niet meer nodig heeft.

Selection modus analyseert specifieke frequenties voor specifieke bio-energetische systemen. Denk aan frequenties die gebruikt worden om het bio-energetische veld van de nieren te harmoniseren. In de Realtime modus worden deze specifieke frequenties  uit een specifieke frequentiepool voor jou uitgekozen op basis van de toegepaste resonance voortgangsananalyse.