Welkom bij JouwVitaliteitcoach

Coaching op maat in de natuur, Workshops en Yoga

voor Particulieren, Organisaties & Bedrijven

Ik help particulieren en werknemers om lekker in hun vel te zitten
door aandacht te geven aan vitaliteit en positieve gezondheid.
Dit doen we buiten in de natuur van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. 

Yoga bij JouwVitaliteitcoach

Met plezier bewegen voor iedereen

Voor wie wil werken aan een gezonder, sterker en soepeler lichaam, sterke botten, een goede balans, een krachtige en rustige ademhaling, verbeterde energie, ontspanning in je lijf én in je geest, meer vreugde en plezier.

Yin-Yoga

Bij Yin Yoga draait het om totale ontspanning, overgave en loslaten. Met Yin Yoga kom je meer tot rust. Het geeft je ontspanning als je stress of spanning hebt.

Maandag
van 18:30 – 19:30 uur

van 19:45 – 20:45 uur

Woensdag
van 17:30 – 18:30 uur 
Nijverdal

Hatha-Yin Yoga

Yang Yoga is een verzamelnaam voor actieve yoga soorten waarbij je werkt op de spieren door aanspanning en het ontwikkelen van kracht en uithoudingsvermogen.

Dinsdag
van 19:00 – 20:00 uur
Vroomshoop


Woensdag
van 09:00 – 10:00 uur 
Nijverdal

Aangepaste Yoga

Een combinatie van Hatha-, Yin, Muur-, en Stoel Yoga. De stoel wordt gebruikt als ondersteuning en is daardoor geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit en senioren.

Donderdag
van 09:30 – 10:30 uur
Nijverdal 

Gezonde workshops voor werknemers

Vitale medewerkers hebben significant meer energie en plezier in het werk en dragen bij aan een lager ziekteverzuim. Ook nemen gelukkige en gezonde medewerkers meer initiatief en voelen zich meer betrokken bij de organisatie.

Mijn Workshops hebben allemaal verschillende thema’s en zijn geschikt voor groepen van 12 tot 15 personen. Ze bieden uw medewerkers op een laagdrempelige manier verdieping en meer kennis over zichzelf. Ze zijn het hele jaar door goed te gebruiken als educatief bedrijfsuitje voor het personeel.

jouwvitaliteitcoach workshops bedrijven

JouwVitaliteitcoach

Ik ben Madelon Boode. Van kinds af aan houd ik van buiten zijn en bewegen. In 2020 heb ik JouwVitaliteitcoach opgericht. Wat ik belangrijk vind is een prettig open en eerlijk contact. Plezierige samenwerking en duurzame resultaten. Wil je meer weten over mijn geschiedenis en waarom ik mijn eigen bedrijf begonnen ben, klik dan de knop hieronder: